Aveau deja acasă cinci fetițe și își doreau din tot sufletul un băiețel. Soția a intrat în sala de nașteri, iar bărbatul nu a mai avut răbdare și a însoțit-o. Când și-a văzut cel de-al șaselea copil, și-a pus mâinile în cap: „Dumnezeule”

Fiecare naștere este un eveniment extrem de important, de care familiile își aduc aminte cu multă emoție. Iar atunci când este filmat totul, momentul este cu atât mai emoțioanant.

Natalie și soțul Kennedy au fost binecuvântați până acum cu cinci copii. Toți fetițe. Așa că dorința acestora de a avea și un băiețel a fost de la sine înțeleasă.

Anul acesta, cei doi au devenit părinți pentru a șasea oară. Atunci când a aflat că este însărcinată din nou, Natalie și Kennedy au decis să păstreze secret genul bebelușului până în ziua cea mare. Natalie a fost nevoită să treacă printr-o operație de cezariană, iar soțul ei a fost cel care a surprins cu o cameră momentul în care bebelușul cu numărul 6 a venit pe lume.

Asistenta a fost cea care i-a dat vestea cea mare și i-a arătat tăticului că are un băiețel, iar acesta a început să țipe de bucurie și să spună că este tătic de băiețel, după cinci fetițe.

Filmulețul cu tăticul atât de încântat face senzație acum pe internet, iar lumea s-a bucurat foarte mult de reacția bărbatului.