Băiatul acesta a văzut cum un bețiv a răpit o fetiță de 7 ani de pe stradă ziua în amiaza mare și a decis să ia măsuri de unul singur! Ce s-a gândit să facă e pur și simplu nebunesc, uite cum s-a terminat totul

TJ Smith are 11 ani și se juca afară împreună cu alți câțiva copii în orașul lui natal din Texas într-o sâmbătă atunci când ceva tragic s-a petrecut chiar sub ochii lui. De nicăieri și în plină zi un bărbat a venit și a răpit pe o fetiță în vârstă de 7 ani care se juca.

Prima dată TJ a crezut că bărbatul era unchiul fetei, sau o altă rudă de-a ei, dar a simțit că ceva nu e în regulă, așa că a decis să îi urmărească, și foarte bine a făcut!

În timp ce îl urmărea pe bărbat TJ s-a oprit la casa unui vecin pe care îl cunoștea și i-a spus ce văzuse, apoi a fugit în urma celor doi. James, vecinul, și-a luat imediat cheile de la mașină și a plecat împreună cu soția sa după ei. Cuplul nu i-au putut găsi din prima, dar apoi l-au văzut pe TJ care arăta disperat către o casă abandonată.

Bărbatul în stare de ebrietate era în curte, încercând să o ridice pe fetiță la fereastră, pentru a o introduce în casă, nu i-ar fi găsit niciodată dacă TJ nu l-ar fi ținut aproape pentru a le arăta locul.

James l-a trântit pe bărbat la pământ în timp ce soția lui suna la poliție și o îmbrățișa pe micuța care era îngrozită. Alți vecini li s-au alăturat pentru a-l imobiliza pe acel om până când poliția a sosit și l-au arestat.

Rayshawn, răpitorul, a declarat că plănuia să întrețină relații sexuale cu fata în casa părăsită, și ar fi scăpat basma curată, dacă nu ar fi fost curajosul TJ.

Polițiștii i-au dat băiatului o insignă de poliție pe care el a purtat-o foarte mândru a doua zi la școală.

DISTRIBUIE povestea acestui băiețel curajos astăzi!