Rugăciunea care te scapă de toate rele şi ajută la orice boală! Rotește și tu aceste cuvinte cu mare credință, iar Sfântul Partenie te va asculta

Sfântul Partenie este sărbătorit în calendar în 7 februarie, fiind binecuvântat de Dumnezeu cu putere de a alunga demonii şi de a vindeca pe om de orice boală.

Credincioşii care se roagă cu mare credinţă Sfântului Partenie au parte de ascultarea rugăciunilor, iar lucrurile bune apar în viaţa lor.

Sfântul Partenie picură balsam pe rănile sufletului omului din vremea noastră, îl vindecă de orice boală trupească şi sufletească, dar mai ales de cancer. Acest har al vindecării cancerului l-a primit de la Dumnezeu încă de când era preot în orăşelul său natal, Melitoupolis, si a tratat-o pe o femeie căreia cancerul i s-a dezvoltat în părţile cele mai ascunse ale corpului ei.

Dar Preabunul Dumnezeu l-a îmbogăţit în zilele noastre pe Sfântul Partenie cu şi mai mult har în vindecarea cancerului, întrucât epoca noastră are mai mare nevoie de aceasta. Datorită minunii prin care a vindecat-o pe femeia bolnavă de cancer, multe referinţe de pe Internet îl prezinta ca fiind „Sfântul tămăduitor al cancerului de prostată”. Dar acţiunea sa binefăcătoare se răsfrânge asupra tuturor formelor de cancer, în orice stadiu ar fi ele, dupa cum se poate observa din numeroasele minuni pe care le savarseste in zilele noastre.

Sfântul Partenie din Lampsakos a mai primit de la Bunul Dumnezeu, încă din timpul vieţii sale, o putere deosebit de mare împotriva demonilor trufaşi, încât îi ajuta şi astăzi pe oamenii care suferă din cauza magiei, vrăjilor, farmecelor şi altor acţiuni satanice. Preaminunatul Sfânt Partenie din Lampsakos îi salvează si azi pe oameni din diferite primejdii şi pericole, si îi ajuta în chip minunat şi cu totul neaşteptat pe cei care îl roagă cu credinţă şi evlavie.

Rugăciune către Sfântul Partenie din Lampsakos

Ierarhe al lui Hristos, Partenie, purtătorule de Dumnezeu, care ai primit dar îmbelşugat, lucrează cu folos, ca prin mijlocirile tale să ne aperi pe toţi de mulţimea primejdiilor şi a durerilor, şi de mânia demonilor păzeşte-ne, Părinte, pe noi toţi, tu care eşti mijlocitorul nostru înaintea lui Hristos Dumnezeu.

Sursa: sfantulparteniedinlampsakos.wordpress.com